Visitkort Västerås

visitkort västerås

Beställ dina visitkort från Newprint i Västerås. Visitkort är ett snabbt och enkelt sätt att få göra reklam för ditt företag och ditt varumärke. Oavsett om du är en advokat, en revisor, en författare, en läkare, en lärare, eller något annat, kan du marknadsföra dina tjänster och kompetens och ge människor relevant information om dig.

Det värsta som kan hända efter att ha möt en potentiell kund eller under ett möte med en ny partner är att du måste ge företagsinformation e-post och namn på en papperslapp. Folk kastar bort din lapp utan att ens inse det. Om du har ett robust visitkort, kommer de att spara det, särskilt om det är en märklig storlek.  Visitkort måste vara lätt att hitta och stå ut antingen genom varumärke, färger tryckta på den. Alla dessa saker kan vi skapa i vårt tryckeri.

Visitkort ,en självklarhet att förmedla information om företaget. Kan tryckas enkelsidigt eller som tryck på båda sidor 1-4 färger. Stort urval på papperskvalitet och ytvikter.
De populäraste är miljö och vitt men det finns också i blått, gult och grönt.
Du kan få med din egen logotype, annars hjälper vi dig med olika förslag.
Trycket kan vara enbart i svart eller med färg, Du bestämmer själv.
Minsta antal som vi trycker upp är 50 stycken

Visitkort är en vanlig form av marknadsföringsmaterial som används för att skapa ett första intryck av dig och ditt företag. Här är några skäl till varför visitkort kan vara användbara:

  1. Skapa en professionell image: Ett välutformat visitkort kan hjälpa till att skapa en professionell image av dig och ditt företag. Det visar att du är seriös om ditt arbete och att du är villig att investera i ditt företags image.
  2. Snabb och enkel kontaktdetaljer: Visitkort gör det lätt för potentiella kunder eller samarbetspartners att snabbt hitta och lagra dina kontaktuppgifter. Det är mycket enklare att ge någon ett visitkort än att skriva ner alla dina uppgifter för hand eller försöka att minnas dem.
  3. Sprida ditt varumärke: Visitkort kan hjälpa till att sprida ditt varumärke och öka din synlighet. När du ger ut visitkort till potentiella kunder eller samarbetspartners, så ökar du möjligheten att de kommer att komma ihåg dig och ditt företag.
  4. Differentierar dig från konkurrenterna: Ett väldesignat visitkort kan hjälpa dig att skilja dig från dina konkurrenter. Genom att visa upp din kreativitet och ditt engagemang i din verksamhet, kan du öka sannolikheten att potentiella kunder väljer att arbeta med dig istället för med någon annan.
  5. Lätt att bära med sig: Visitkort är små och lätta att bära med sig, vilket gör det lätt att alltid ha dem till hands. Du kan enkelt placera dem i din plånbok eller korthållare, och ta dem med dig överallt du går.

Visitkort kan alltså vara en användbar marknadsföringsstrategi för att skapa en professionell image av ditt företag, öka synligheten och differentiera dig från konkurrenterna.

 

visitkort