Folder

Folder som är tryckta med digitaltryck är ett viktigt verktyg för att förstärka ditt företags bild och profil. Genom att använda folder som är tryckta med digitaltryck kan du visa att ditt företag är modern, samtidigt som du förmedlar en känsla av kvalitet och omsorg till mottagaren.

Det finns många fördelar med att köpa in folder som är tryckta med digitaltryck till sitt företag. För det första gör digitaltryck det möjligt att trycka folder i små upplagor, vilket gör det enkelt och prisvärt att skapa folder med ditt företags specifika design och logo. Dessutom gör det möjligt att göra snabba ändringar i designen eller texten, så att du alltid kan hålla din profil aktuell och up-to-date.

Folder som är tryckta med digitaltryck är också en bra möjlighet att skapa en professionell presentation av ditt företags produkter och tjänster. De ger en möjlighet att visa dina produkter och tjänster på ett enhetligt och tilltalande sätt, samtidigt som du informerar mottagaren om ditt företags mål och värderingar.

Så om du vill visa ditt företags bästa sida och göra ett starkt intryck på dina kunder och samarbetande företag, bör du överväga att köpa in folder som är tryckta med digitaltryck. Det är en enkel och prisvärd investering som kan hjälpa dig att bygga ditt företags rykte och stärka dess position på marknaden.

En folder består av 4,6,8 falsade (vikta sidor) eller fler.Dom vanligaste formaten är A4 , A5 och A65 (100×210 mm).

Foldern kan falsas(vikas) i olika utföranden som rullfallsning ,dragspel,z- falsning mm.

Ytvikter 130-200 g

Används till reklam och information som presentationer,inbjudning,menyer mm

En tryckt folder är ett marknadsföringsmaterial som kan vara mycket effektivt för att förmedla information om ditt företag, dess produkter och tjänster. Här är några skäl till varför du kanske vill använda en tryckt folder som en del av din marknadsföringsstrategi:

 1. Öka varumärkesmedvetenheten: En tryckt folder ger dig möjlighet att visa upp ditt varumärke på ett sätt som gör det lättare för kunderna att känna igen det och komma ihåg det. Du kan inkludera ditt företags logotyp, färger, och andra grafiska element som stärker varumärkesmedvetenheten.
 2. Informera om produkter och tjänster: En tryckt folder ger dig gott om utrymme att beskriva och förklara dina produkter och tjänster. Du kan inkludera bilder, beskrivningar, priser och annan information som hjälper kunderna att förstå vad ditt företag har att erbjuda.
 3. Skapa ett professionellt intryck: En tryckt folder ger ett professionellt intryck av ditt företag, vilket kan hjälpa till att öka kundernas förtroende för ditt företag. En väl utformad folder kan också visa att ditt företag tar marknadsföring på allvar och att du är villig att investera i det.
 4. Sprida information till en större publik: En tryckt folder kan distribueras på många olika sätt, till exempel genom direktutskick eller genom att placera den på ett lämpligt ställe där potentiella kunder kan hitta den. Detta kan hjälpa till att sprida information om ditt företag till en större publik.
  1. Skapa en varaktig effekt: En tryckt folder kan sparas av kunderna för att användas som en referens eller för att dela med sig till andra. Detta kan skapa en varaktig effekt av din marknadsföring och hjälpa till att hålla ditt företag i tankarna hos dina kunder.

   Sammanfattningsvis kan en tryckt folder vara ett effektivt marknadsföringsmaterial som hjälper dig att öka varumärkesmedvetenheten, informera om dina produkter och tjänster, skapa ett professionellt intryck av ditt företag och sprida information till en större publik.

   Foldrar kan finnas i olika storlekar och format, beroende på användningsområdet och syftet. Här är några vanliga format på foldrar:

   1. A4: Detta är den största standardstorleken för en folder, mätt i millimeter (210 x 297 mm). Detta format är vanligt för foldrar som ska innehålla mycket information eller bilder.
   2. A5: Detta format är hälften så stort som A4 (148 x 210 mm) och används ofta för mindre foldrar som ska delas ut på evenemang eller i direktreklam.
   3. A6: Detta format är hälften så stort som A5 (105 x 148 mm) och är ett populärt format för mindre foldrar som ska innehålla kortfattad information.Det är viktigt att välja rätt storlek och format på foldrar beroende på deras användning. Större foldrar kan vara bättre lämpade för att presentera detaljerad information, medan mindre foldrar kan vara mer praktiska för att delas ut i stor volym eller för att skickas per post.