Block

Anteckningsblock med eget tryck i formaten A4 A5 A6 med eget tryck och design 50 eller 100 blad /block är vanligast.

Blocken kan kantlimmas eller inbinds med wirespiral, med eller utan omslag.

En nyhet som Newprint har  är spiralinbundna block med omslag och med med rygg. Ryggen kan fås med  eget tryck

Tryckta block med logotyp kan ha flera syften, beroende på hur de används. Här är några vanliga skäl till varför företag kan välja att använda tryckta block med sin logotyp:

 1. Marknadsföring: Block med logotyp kan fungera som en form av marknadsföring för ditt företag. Genom att ge bort block med ditt företags logotyp tryckt på dem till kunder eller potentiella kunder kan du öka medvetenheten om ditt varumärke och göra reklam för dina tjänster eller produkter.
 2. Professionellt utseende: Genom att trycka din logotyp på blocken ger du dem ett professionellt utseende och visar upp din företagsidentitet. Detta kan hjälpa till att skapa ett positivt intryck av ditt företag hos kunder och andra intressenter.
 3. Gåvor till anställda: Tryckta block med din logotyp kan också fungera som gåvor till anställda eller som en del av din företagsprofil. Detta kan hjälpa till att öka moralen på arbetsplatsen och skapa ett enhetligt utseende för ditt företag.
 4. Kostnadseffektivt: Tryckta block med logotyp kan vara en kostnadseffektiv marknadsföringslösning. De kan tillverkas i stora kvantiteter till en rimlig kostnad och är en praktisk gåva som kan användas i vardagen av kunder och anställda.
 5. Ökad varumärkesmedvetenhet: Genom att ha din logotyp tryckt på block som används av kunder och anställda, kan du öka medvetenheten om ditt varumärke. Detta kan leda till ökad lojalitet och förtroende för ditt företag.

  Block kan finnas i olika storlekar och format, beroende på användningsområdet och syftet. Här är några vanliga format på block:

  1. A4: Detta är den största standardstorleken för ett block, mätt i millimeter (210 x 297 mm). Detta format är vanligt för rapporter, anteckningar, och dokumentation.
  2. A5: Detta format är hälften så stort som A4 (148 x 210 mm) och används ofta för mindre block som kan tas med på resor, möten eller för att göra mindre anteckningar.
  3. A6: Detta format är hälften så stort som A5 (105 x 148 mm) och är ett populärt format för block som ska användas som shoppinglistor, att göra-listor eller för korta anteckningar.
  4. Kvadratiskt: Block kan också tryckas i kvadratiska format, som 148 x 148 mm eller 210 x 210 mm.Det är viktigt att välja rätt storlek och format på block beroende på hur de kommer att användas. Större block kan vara bättre lämpade för dokumentation eller rapporter, medan mindre block kan vara mer praktiska för att ta med på resor eller för korta anteckningar.